B4PB levert een aantal verschillende diensten, waaronder:

Preventie

“Voorkomen is beter dan bestrijden!”  Bij B4PB maken wij ons hard voor het terugdringen van het gebruik van biociden. Een woning, schuur of bedrijfspand met een goede wering tegen plaagdieren vermindert de noodzaak om kostbare en niet-duurzame bestrijdingen te laten plaatsvinden. B4PB kan na een inspectie adviseren welke maatregelen toegepast kunnen worden om tot een optimale wering te komen. De bron van de plaag heeft altijd onze speciale aandacht.

Bestrijding

Waar preventie faalt, is bestrijding soms nodig om een plaag terug te dringen. B4BP is gespecialiseerd in  het op effectieve en duurzame manier bestrijden van plaagdieren. Gebruik van chemische middelen komt bij ons op het laatste plan, maar is soms onvermijdelijk. Bestrijding moet wel grondig gebeuren, anders komen de plaagdieren vroeg of laat weer terug.

Materiaal

B4PB kan u, na een uitgevoerde inspectie, ook voorzien van de benodigde materialen die van toepassing zijn op uw situatie.  Voorbeelden hiervan zijn ratten- en  muizenvallen, vogelwering, elektrische insectenvangers en andere materialen om plaagdieren tegen te gaan. U kunt deze zelf (laten) installeren, maar dit kan B4PB ook voor u doen. Wij leveren geen biociden aan niet-professionals.

Servicepakket

Wilt u langdurig plaagdieren voorkomen? B4PB biedt u een aantal servicepakketten aan waarbij wij periodieke controles uitvoeren en als het nodig is snelle bestrijding. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze:

Wij bezoeken u wanneer het u uitkomt. Dat kan zijn buiten openingstijden of piekuren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij zo discreet mogelijk werken. Onze aanwezigheid verloopt zo onopvallend als mogelijk.